Tuesday, June 17, 2008

I keep rising like gasoline prices!

Hellou kõik toredused!
Anthony on järjekordselt siin, võtnud endale seltsiks värske küpsisetordi ja apelsinimahla, taustal tuleb telerist Holland vs Rumeenia jalgpall ning tausal põksub mõnus biit. On aeg pajatada möödunud aegadest.
Viimaste aegade põhiteemaks on olnud loomulikult jalgpalli EM Austrias ja Šveitsis. ORANJEEEE!! Holland on lihtsalt nii hea, alagrupi võit väravatevahega 9-1, sealjuures võit Itaalia üle 3-0 oli Itaalia koondise suurim kaotus läbi ajaloo EM finaalturniiridel. TOP5 väravaid on need mehed kõmmutanud nagu Vändrast saelaudu, üks teise järel. Lõpuks ometi on mu lemmikkoondis saanud väärt seltskonna oraanžidesse särkidesse ja liigutakse hirmuäratava kindlusega finaali suunas. Snejder, Robben, van Persie, van der Vaart, van der Sar, van Niistelroy, muud mehed ning neid juhendamas the infamous Marco van Basten! Pole midagi öelda, thumbs up!
Teiseks teemaks on olnud töö, mida olen juuni teisest päevast rabanud üsna hea mõnuga. Kristiine Nike'i pood on siis teemaks, klienditeenindaja. Seltskond on väga mõnus, töö sobib minu iseloomuga ning lisad, mida sealt on võimalik saada, meeldivad mulle väga. Hetke seisuga tuleb esimese kuuga korralik 108 töötundi täis, kuigi esialgu oli kirjas midagi 80'ga, seega ületunde olen juba nii mõnedki heast tahtest võtnud ning aidanud sellega mõne kolleegi hädast välja. Loomulikult on alati tore näha mõnda tuttavat nägu sisenemas meie meeldivasse poodi, seega tulge aga külla, tehke mu pikk tööpäev rõõmsamaks ja ajage törts mehejuttu kah, kui näete mind leti taga kössitamas!
Kolmandaks, kõige värskemaks teemaks kindlasti on olnud streetballi hooaja jätkumine, treeningud ja muud asjaajamised parema korvpallivormi nimel. Hommikul juba lähengi Ei,Emotsioonile Nike'i lattu tiimivormi uurima, täna oli teemas järjekordne Gym Junkie elluäratamine, ega siin pikalt puhata ei viitsi. Laupäevase 5on5 avaetapi järel oli kohe kaks täistööpäeva ja jalad said reaalselt vatti, aga see ei hoidnud mind ikkagi täna väga tagasi, sai mõnuga lammutatud peale. Kahju ainult et saal vaba ei olnud, üks kenake 100vabaviset ja 75 kolmest oleks päris teemas olnud. Visketrenn seega jääb homse peale, kui linnas toimetatud, isa koju toodud ja kodu koristatud. Loomajõud ja visketabavus tulevad müstilise kiirusega, mis teeb loomulikult ainult head meelt.
Palju on viimasel ajal olnud Mihkliga kvaliteetpõksumisi, Saku pundiga on jälle natukene aega veedetud, jaanipäeval sõidame kõik koos eemale siit kodukandist natukene lõõgastuma ja pidutsema.
Praegu hakkabki uni peale tikkuma, homme lükkan vast ühe postituse veel 5on5 avaetapi ja ühe huvitava artikli kohta, mida kannatamatud saavad streetball.ee'st juba lugeda.
Seniks...

Anthony
takes a flight
!ecaeP

Statik Selektah - Stop, Look, Listen Featuring Styles P, Termanology & Q-Tip

No comments: