Monday, June 2, 2008

I'm singing in the sun..

..sest lihtsalt nii hea tuju on. Viimased päevad on jällegi nii fannid, lõbusad ja ilusad olnud. Eelmisel nädalal sai koolis operatsioonijuhtimise eksam ja kontrolltöö järeltöö tehtud, mõlemad erilised nihverdamised, väga palju maha tehtud, samas teadsin päris palju ja vormistasin ilusti ära. Sel nädalal tuleb veel kolme eksamiga maha saada. Hommikul hakkan esimeseks kohe ilusti õppima.
Nädalavahetusest tuleb täna päeval eraldi postitus, praegu värske emotsiooni pealt tahan jagada oma tänase päeva tegemisi.
Niisiis olin teist täispäeva tööl, Mairold puhkusel see nädal, olime siis täna rivistuses Elis, Kaino ja Brit. Päev oli tõsiselt fann, käis ikka igasuguseid toredaid sõpru ja tegelasi külastamas, korralikud tööriided selga lükatud, uued papud jalga, palju rahvast teenindatud ja väga palju huumorit töökaaslastega korraldatud. Oijah, esialgu on fann küll tööl, kui väljaarvata jalgadele lasuv koorem, õhtuks on kannad ja sääremarjad totaalselt läbi. Aga praegu on igatahes lõbus, uus asi, sisseelamise teema, vaikselt saab jalad alla ja kogemust. Uut geari saab ka reaalselt peale tõmmata, juhataja pidi tooma kataloogi, et saaksin kossuketsid tellida, maguuus!
Praegu on aga supersurm peal, kukun magama ära.
Hommikul ärgates väikesed postitused siis nädalavahetuse ja möödund õhtuse resto külastuse kohta!


Anthony,
~
peace!

One Phat DJ - Apr ‘08 The Warm Up

1 comment:

Laura said...

See kandade ja sääremarjade värk on harjumise asi, varsti läheb üle :)