Saturday, June 7, 2008

On nii hea...

...et on olemas mõned sõbrad vähemalt, kes ei suhtle sinuga nii, kuidas tuju on, nii öelda "kuidas Jumal juhatab"!
~
Mul läks vahepeal 15-20 minutit aega et koguda end uuesti ja alustada kirjutamist. Jäin lihtsalt mõttesse ja ka mõne väga toreda sõbraga arutama seda, millised mõned inimesed on...ja ma tahtsin juba kirjutada "millised mõned vahel on" aga siis sain aru et nad ei ole ju vahel vaid nad ongi pidevalt nii, see on neil loomuses. Igatahes...ei aja täna asja nii diipiks, lihtsalt ma olen järjekordselt natukene eemale tõmbunud, prioriteedid on muutunud, mõtlemine tiba teisiti. Eks paistab, kuidas see lähiajal paika loksub.

Tegelikult ma tahtsin üldse rääkida täna õhtul eelmise nädala tegemistest aga siis tuli see eelnev kerge ajutorm peale. Igatahes, nagu eelmises postituses sai räägitud, laupäeval, 31. mail oli siis tänavakoss Haaberstis, täpsemalt lugege siis sealt, kes soovib. Pärast Prismast kink Kikule ja õhtul Kasemetsa sünnipäevale. Üle pika aja oli teemas suuremat sorti alkoholi tarbimine, järjekordselt Kristoga oli õhus peekriteema, seekord saime kõige parema peekri läbi aegade, võidukarika. Kasemetsast koju jalutamine sai esimeseks katsumuseks mu jalgadele nendel pikkadel päevadel. Terve nädal oli täis tööd, Kristiine Nike's sai ohtralt töötunde tehtud see nädal, jalad said ebareaalselt vatti. Mitmel õhtul sai tavapärase seltskonnaga linnas põksutud ja huumorit korda saadetud, õhus oli kroketiõhtu RaM kooli alal Atsi, Mihkli, Taanieli, Teele, Geete ja Sabinega, enne seda väike 5miinus Sabine huudis Mikuga, saime lakki! Samuti möödund öine põks Mihkli, Aide ja Sabinega Tallinna vanalinnas ja väikesed spurdid öisel Pirita ranna liival. Hilistel öötundidel, kui Aide sai koju toimetatud ja mina jäin tsuktsu tagapingile üksi, tuli tudu peale ja jäin magama, Miku ja Sabine said reaalse kõhutäie naerda :)!
Mainimata ei saa ka jätta uut traditsiooni Mihkliga, Eesti jalgpallikoondise mängud, kuhu sain töö juurest kaks tasuta piletit, tuleb ka mainida, et seekord Selene abiga, kuna ise ei olnud sellisest võimalusest veel väheste töökogemuste tõttu teadlik. Igatahes Eesti - Fääri saared mängul käisime, huumor oli järjekordselt kõrgema divisjoni tipu tasemel. See saab meil traditsiooniks, fo'sho!
Paljudest eventidest pildid orkutis olemas, keda huvitab, saab kaeda.

Väsimus tapab, jalad on nii läbi, et kui nad oskaks mõelda, mõtleks nad kindlasti minu keha küljest eraldumisele ja pensionile minekule praegusel ajamomendil. Eks homme on juba uus päev, viimane tööpäev samas sel nädalal, uus nädal toob 5 puhkepäeva täis treeningut, loodetavasti päikesevõttu, samas puhkust. Loodetavasti ilm.ee paneb puitu ja tuleb ikkagi ilus ilm algaval nädalal.

Anthony tõmbub kerra, toibub viimaseks tööpäevaks ses pikas tsüklis.
Peace!

Tanel Padar & The Sun - See On See

No comments: