Tuesday, February 10, 2009

Is it really happenin'?

Tulin just marsa pealt maha ja hakkasin kodu poole sammuma, kui sain telefonikõne võõralt numbrilt. Tutvustati end, nagu kord ja kohus (mida ma muidugi jälle tähele ei suutnud panna tänu autotee ületamisele) ning teavitati, et helistatakse The Baltic Guide'st ning mina olevat soovinud tööle tulla. Nii ka oli, hyppelaud.ee's saatsin oma CV ja saimegi kokkuleppele, et homme hommikul lähen töövestlusele.
Tuleb tõdeda, et algul tõstis see mu tuju vägagi, sest on ju finantsiliselt rasked ajad, liiga palju vaba aega ka käes, midagi tuleb teha. Samas muutis see pisut ärevaks, sest sellest tõotab esimene tõesti tõsisem vestlus tulla, sest eelnevad kaks töökohta olen ma sõprade kaudu nö soovitusena saanud ja esimesed vestlused tööandjaga on möödunud põgusalt sellises kiires ja üsna vabas vormis.
Siiski-siiski, kandidaadile esitatud nõudmised olid täpselt minule sobivad, lisaks suudan veel juurde pakkuda nii mõndagi. Kuna tegemist on Baltikumis tegeleva turismiväljaandega ning ka Soome on mängu segatud, siis kuigi Soome keelt ei olnud nõutud kandidaadilt, on see minul täiesti olemas. Kohaks, millele kandideerisin, on reklaamimüügi projektijuht, mis eeldab suhtlemist, loovust ning pealehakkamist, seega loodan hakkama saada. Esialgu tuleb siis vestlus läbida.

Oi, kui hea meelega praegu lähen '93 kuttidele trenni andma, mõnna!
Pijaaaash!
~

Non Phixion - Black Helicopters

1 comment: