Monday, December 24, 2007

Jõulueelne nädal part 2!

Jätkub...
Reede õhtu siis. Kamraadid linnast peale korjatud, Grease'i kostüümid seljas kihutasime Tabasallu Merisalude residentsi veel viimast lihvi andma. Sealt liikusime edasi siis Väänasse, kus toimus party itself. Meie olime viimased kes kohale jõudsid, samas kõige suurema tähelepanu saime teatud meeste soengute ning kostüümidega. Korraga marssis ju uksest sisse 6 meest otse Grease'i võtetelt aastal 2007! Pidu möödus tantsu, äksjoni, möllu ja maadluse saatel (sealt ka sinine silm, mida hiljem pildil näete). Magama sain igatahes peale esimeste inimeste linna sõidutamist kuskil pool9 hommikul, korraks silm kinni ja juba äratati üles ning minek.
Laupäev möödus siis üldjoontes kassimise märkides. Merisalude residentsis sai tiba pikutatud, ennem kohustuslik mäkkis toitumine. Kuskil Tabasalu põllul sai ka möllamas käidud, nö Viive 46 maffia koosolek!


Siin mõned näited siis peost:













Põllul mässamine võibolla jõuab ka kunagi siin kajastatud pildimaterjaliga!

Pühapäev siis suuremat sorti magamine, koristamine, väike linnachill ja bowling ning Triinu sauna lebo. Ei midagi erilist ühesõnaga.

Palju muud polegi selle nädala kohta täpsemalt välja tuua. Head suhted kogu perega, eriti selle tavaliselt kõige suurema vihavaenlasega :D! Kvaliteetaeg!

Ja nüüd omadega jõuludesse....
1

Chris Brown - Picture Perfect

No comments: