Friday, December 14, 2007

Välk is 4 of 4! Perfecto!

Neljapäeval siis jõudis kätte aeg järgmiseks KK Välgu katsumuseks, seekord oli tee peal risti ees Top Trust'i meeskond, kes soovinuks kindlasti meie võitude jadale jalg ette panna. Seda aga ei juhtunud ja KK Välk saavutas oma neljanda vidu järjest ja püsib Rahvaliigas võitmatuna ning ainuliidrina!

KK Välk vs TopTrust
koht: TSG
aeg: 13.12 18:30
publik: 20-25 (päris hea)
tulemus: 86-69
veerandajati: 1.20-9 2.22-19 3. 22-19 4. 22-22
statistika(täieneb lähiaegadel):Anthony 24, Erik 20, Mihkel 17,Taaniel 12, Heigo 8, Andres 5

Kokkuvõte: Kohe alguses saime oma mängumootori käima ja salvasime vanemaid ning kogenumaid vastaseid kõige valusama relva - kiire mänguga. Esimese veerandaja keskel särasid juba tablool numbrid 15:5, mille viimased 2 punkti sündis järjekordse vaheltlõike tulemusena kiirrünnakus Mihkli ideaalsest alley'st mulle, mis tuli ainult ülevalt alla vajutada (video all pool). Veerandaja lõpp läks juba väheke puterdamiseks ja tuli lubamatuid pallikaotusi ning möödaviskeid. Veerandaeg aga 20:9 Välgule.
Teist veerandaega võiks Välgu poolt nimetada kolmeste viskeharjutuseks. Ühe rünnaku jooksul proovisid kaugelt kõigepealt Andres, siis mina ja lõpuks ka Taaniel sai tabavust proovida. Kahjuks aga kõik 3 eksisid. Mõne siiski tabasime, omalt poolt kostitasin peale paari ebaõnnestunud viset vastaseid kolme tabava kaugviskega ning ka Mihkel lisas ühe rainbow. Vastaste esimese poolaja kohta võib ainult ühe põhilise mängujoonise välja lugeda - sööt korvi alla ja sealt massi ning jõuga ära keerutada, mis pahatihti neil ka õnnestus. Teisel veerandajal tabasid ka nemad kaare tagant.
Esimene poolaeg kuulus aga Välgule numbritega 42:28.
Highlights:




Teisel poolajal hakkas tunda andma tõsiasi, et olime mängul 7kesi ning kaitses hakkas aina rohkem läbi tulema praaki. Vastased said kergeid lauapalle, söötsime peale korvi audist otse vastasele palli kätte, mis tõi kaasa 4-punkti rünnaku. Samas suutsime aga eduseisu kolmandal veerandajal kasvatada ning pakkuda nelja mängu kõige suuremale publikule ka vaatemängulisi etteasteid (Eriku ja minu pealtpanekud kiirrünnakus).
Neljandat veerandaega alustas Heigo omapoolse rainbow-kolmesega ning sellele järgnes vaheltlõige koostöös Mihkliga. Viimane 10 minutit möödus üldjoontes eduseisu hoidmise ning kokkumängu harjutamise märksõna all.
Mängu lõppvaatus lõppes viigiliselt 22:22 ning kogu mäng Välgule 86:69.

Kokkuvõtteks võib mängu võib tõdeda, et ilusad lahendused rünnakul vaheldusid ebakindlate visete ja tormakate lahendustega ning see näitab, et ruumi paranemiseks on veel küllaga. Samuti tuleb ka lauavõitluses rohkem tööd teha ning abistavat kaitset endast suuremate keskmängijate kaitsmisel. Arenemisruumi jätkub, kuid isegi 7kesi suudame näidata üsnagi ladusat koostööd ja ilusaid lahendusi.
Hinne mängule: nõustun Mihkliga ja annan 4, kuid veel mitte tugeva nelja.

Highlight teisest poolajast:




Kella järgi juba täna toimub järgmine vastasseis, sedakorda astub teist korda ristijalu Välgule ette Kalevi KK. Mäng toimub 13.30 Tallinna Ülikooli võimlas ning kõik fännid on oodatud kaasa elama sedakorda pea täies koosseisus üles astuva KK Välgu meeskonnale. Lähme ja toome ka viienda kolba võimsalt koju!
1-2-3-VÄLK!

Natuke fanni ka lõpetuseks, esialgne versioon Välgu päkapikkudest varajases jõuluhõngus - let's dance!

Off to bed for a refreshing sleep after game
Peace!
1

Dilated Peoples - Worst Comes to Worst

No comments: