Monday, December 17, 2007

Weekend recap - game, restaurant etc.

Välk stays unstoppable, but is very vulnerable!
Viies mäng - katasrtoof!!! Laupäeva lõuna, 13.30 näitab kell ja mehed astuvad algviisikutes väljakule. Mängijate nägudes ei paista raasugi ebakindlust, nukrust või midagi sarnast, mis oleks ajendiks algavale kehvale mängule. Pikemalt ei olegi siin väga mõtet peatuda mängul - täielik jama. Kokkumängu polnud, visketabavus alla igasuguse arvestuse (enda arvates tulenes külmast saalist) ja kindlasti vägagi ligadi-logadi kaitse. Puudus nii individuaalne kui ka abistav kaitse.
73:71 võit ja puhas leht turniiritabelis on siiski tõsiasi vaatamata veel viimaste sekundite hustle'le, millega oleks äärepealt mängu juba ära andnud.
Enda seisukohalt väga masendav mäng. Isegi 11 punkti ei ilusta kohe kuidagi seda. Mannetu kaitse ja kui päris ausalt üles tunnistada, siis puudus igasugune kaitseasend ning blokeerimist tuli ka ette ainult mõnel üksikul korral. Aitab, rikun tuju enne tänast Saku mängu ära.
Mihkli kokkuvõte annab veel teisest vaatevinklist üldpildi juhtunu kohta, parandamisruumi jäi järgmiseks mänguks jälle suur koormatäis.

Üldpildis aga tore nädalavahetus. Reedel mõnus videoanalüüs Mihkli juures, kolmandaks liikmeks Andres. Laupäeval marsruut Tinnu saun-St. Patrick's-Tinnu saun, järjekordne "kaine grupijuht" ettevõtmine omalt poolt, kuid tore õhtu toreda seltskonnaga.

Pühapäev on aga päev, millel tuleb pikemalt peatuda - It's a MUST!
Eelmise õhtu/öö 5'st magama saamine andis tunda ja luugid avanesid alles siis, kui üks suur kogu mu voodi jalutsis seisis ja küsis restoranisse tuleku kohta. Kell telefonis näitas 14.25. Kiire dušš, viksilt riidesse ja menopeli!
Isa, vanaema, tädi ja tema pojaga sihtpunktiks raekoja platsil asuv küüslaugurestoran Balthasar. Miljöö oli meeldivalt jõuluhõnguline, alates muusikast kuni vaateni raekoja platsile, kus ohtrate tulede valgel toimus samas talvises hämaruses jõululaada sagimine. Tekitas tunde lihtsalt peale sööki minna ja rahulikult jalutada seal inimeste vahel, uudistada erinevate bokside tooteid ja saada esimest korda sisse seda jõulutunnet, mis on lumepuuduse ja muude tegurite tõttu kuidagi kaotsis olnud. Tulles tagasi restorani enda juurde, siis tuleb tõdeda, et teenindus, toidud ja koht on kindlasti oma hinda ja mainet väärt. Ei imesta üldse, miks isa tihti seal käib erinevate inimestega õhtustamas. Minu menüü nägi ette seekord õrnsoolalõhe-krevetisalatit marineeritud spargliga ning küüslaugu ja pipraga maitsestatud veisepihvi küüslauguseente ja koore-viskikastmega. Neid siin üles kirjutades tekib uuesti isu millegi sarnase järele. Need toidud tõesti viisid keele alla. Järgmise poole aasta jooksul tahaks kindlasti uuesti külastada seda meeldivat restorani. Ainult kiidusõnad!

Olgu, on aeg minna viimasele, vaimsele ettevalmistusele mänguks. Täna, 21.00, Saku "suurhallis" Kossuliiga keskmise vahegrupi esimene vastasseis Saku vs BC Hausersi vahel. Võimalus end laupäevasest august välja upitada. Peaeesmärgiks aga võit!

Ettevalmistustel,
1

PS. Tänane lugu on küll mõnus, tõmbab vaikselt flow peale mänguks, aga päris wonderful ka ei fiili end!

Bubba Sparxxx - Wonderful

No comments: