Monday, December 10, 2007

Slam - it's the gameday!

Nädalavahetus edukalt seljataga, oli kõike - head&halba.
Lühidalt kokku võttes viikendit, siis nägi see välja selline:
Reede : Reaalkool, Noortekohvik, Soku hall, filmide vaatamine Kalma Miku isa töö juures ja väike cruisimine otsa
Laupäev : lebooo, jõusaal, õhtul väike cruisimine, ei midagi erilist, kvaliteetaeg hometown crew'ga ;)
Pühapäev : TTÜ's saalihoki vaatamine, jõusaal ja jõuluballile mineku otsuse vastuvõtt
Üpriski mõnus viikend, peaks mainima. Kõik negatiivne, mis oli, on nüüd mõnes mõttes selja taha jäetud ning loodetavasti mitte halvasti, vaid pigem hästi mõjunud tuleviku suhtes.

Täna siis tähtis mäng - Saku vs Kose ehk Anthony ja Eriku vastasseis Harju teises liigas. 21.00 Saku Spordikompleksis. Loodetavasti ja ka kuuldu järgi tuleb põhiline toetajaskond jällegi kohale ja aitab oma detsibellidega kodumeeskonna võidule.
Mängueelsed mõtted liiguvad eelkõige Eriku peatamise juures. Muret valmistab meie roster, mida läbi mõeldes ei leia väga meest, kes oleks võimete ja oskustega, et Eriku erilist lauavõitlust ja füüsilisi võimeid minimeerida suudaks. Eile õhtul veel mõlgutasin tänase mängu suhtes mõtteid, korra käis ka peast läbi üks väheseid võimalusi, kuidas just tema panus võimalikult väikesena hoida. Ülejäänud Kose mängijate kohta puudub hetkel igasugune informatsioon. Eks soojendusel ole näha, kes neil kohal on ja kas mõni on sedavõrd tuttav kunagistest koolidevahelistest mängudest. Enda vormi kohta oskan vaid nii palju öelda, et sarnaselt eelmisele nädalavahetusele olin väga korralik, ei mingit pidu ja pummelungi. Kui nüüd meenutada kahte mängu, mis järgnesid eelmisele nädalavahetusele, siis palju paralleele ei pea vsit tõmbama. Nädalavahetusel korralik - mängudes püss paigas ja jaksu rohkem. Viikendi jooksul veel 2 korda jõusaalis käidud, täna on lihased üsna "magusas" olekus, hea tundega väljakule.

Kuidas kõik väljakul välja kukub ja kes täna hoos on, eks see ole 21.00 alates näha. Lõppkokkuvõttes võidab meeskond, mitte üks mängija. Saku läheb kindlasti võidu peale välja!

Väike kokkuvõte juba hilistel õhtutundidel, loodetavasti tuleb teine positiivne!

Nüüd väikesele energiakogumisele kööki ja siis vaikselt juba võib hakata tõsiselt valmistuma mänguks.
Vaim valmis ja väljakul näeme, Luts!

Warm-up beat today!
1

Ice Water - Hip-Hop Tribute (Feat. Raekwon)

No comments: