Wednesday, December 5, 2007

Välk stays perfect after 3 games!

Kohe alustuseks lisan tükikese Mihkli blogi, kus on siis viimase mängu info - kokkuvõte, stats, video ja tabel. Mäng 3

See nädal on alanud täiesti Le Mystique hästi, kui nüüd erilise tähelepanu alla võtta kahte mängu. Eilse mängu järel mainis ka Mihkel, et loodetavasti läheb mu mäng nüüd tiba ülesmäge peale kahte totaalselt ebaõnnestunud esinemist. Ja täpselt nii ka läks. Tänane mäng oli kui eilse Saku mängu teine poolaeg. Alustuseks poetaks enda poolt paar positiivset sõna Välgu meeskonna kohta selles mängus. Esiteks, saali jõudes õhkus kohal olnute poolt palju positiivset energiat, näod särasid ja kõik olid valmis järjekordseks lammutustööks. Samuti oli enda tuju järjekorselt nii lõbusaks üles krutitud, ajendiks loomulikult eilne hea mäng ja teised lähipäevade toredad juhtumised. Teiseks, sujus mäng jälle sammu võrra paremini. Loomulikult olid ikkagi väikesed murelapsed mängus sees, nagu näiteks liiga kerged ründelauad vastastel, oma rünnakul liiga vähe sellist organiseeritust. Samas, kui rünnakud lahenevad ilusti, pole ju probleem, kuid raskemate vastaste vastu läheb tiba keerulisemaks sellise rünnakuga. Mihkel juba midagi haub seal kodus, liikumisi-värke. Ega endalgi on siin mõni mõte, mida ei ole raske selgeks teha ning mida juba nii mõnigi meist oskab. Ja veel mainiks mängu kohta ära ühtse tiimitunde. Isegi vigastusega Andres oli kohal, võttis filmimise enda peale. Kahjuks tuleb tõdeda, et mõned väärt ja ka vajalikud klipid jäid seekord välja, kuid see tähendab seda, et parandamise ruumi on ning need highlight'd tuleb uuesti korda saata. Samuti mainiks ära ka meie ustava fänni/assistendi Anne, kes on viimasel kahel mängul ilusti kohal olnud. Loodetavasti vastupidavust jätkub ja ei hülga ta meid veel niipea ning ehk saab publikut veelgi juurde kutsutud. Siinkohal üleskutse kõigile, kes vaevuvad vahel siia kiikama - TULGE MÄNGULE JA ELAGE KAASA! Me vajame seda, see teeb mängimise veelgi lõbusamaks ja nauditavamaks. Me garanteerime, et saate väärt elamuse ja näitame mängu, mida on lust jälgida.

Nüüd siis paar sõna ka enda mängust, mis on viimasel kahel päeval ainult positiivseid emotsioone tekitanud. Isegi nii positiivseid, et täna hommikune kodusõda ei painanud kordagi. Eilsetele highlightidele - 2'le kolmesele ja kiirrünnaku slamdunk'le lisandusid täna, julgen tunnistada, et minu karjääri kaks vaieldamatult kõige ilusamat ja võimsamat highlight'i. Esimese poolaja kulp ning teise poolaja 3vs1 kiirrünnaku pealtpanek üle vastase! Neid on võimatu sõnadesse panna, teist on isegi võimatu endale ette kujutada, kuidas see kõrvalt vaadates võis näha. Nii palju oled seda ennem vaimusilmas endale ette kujutanud ja kui see hetk kord tuleb ning seda kaamera ei jäädvusta, siis esialgu pole nagu sellest midagi, kuna see pole endalegi kohale jõudnud, kuid õhtul tahaks seda kodus ikka uuesti ja uuesti tagasi kerida ning üle vaadata. Kui aga uskuda meeskonnakaaslaste emotsioone ning kommentaare, siis olevat need ühed väga võimsad hetked olnud. Kokkuvõtteks esimeste mängude kohta ütlen seda, et isegi ilma treeninguteta areneme me iga mänguga. Mis siis, et igal mängul on erinev seltskond kohal, kord puudub üks ühel põhjusel ja kord teine - see ei loe. Me nagu loeks peale igat mängu õhtuti üksteise mõtteid ning teeme täpselt seda paremini, mida vaja. Selle meeskonnaga võib veel asja saada!

Järgmine etteaste KK Välguga 13. detsembril samas kohas samal ajal, Tallinna Saksa Gümnaasiumis kell 18.30. Enne seda aga esmaspäeval, 10. detsembril toimub Saku Gümnaasiumi võimlas Harju II liiga mängus vastasseis kahe Välgu tiimi mängija vahel - minu ja Saku tiimi vastu astub Erik "99%" Luts ja Kose meeskond. Kes väljub võitjana sellest lahingust on ette ennustada väga raske, sest selles liigas on iga mäng uus lahing, kunagi ei või ette teada kes võidab ja kellel on hea päev. Loodetavasti ei piirdu minu silmapaistvad etteasted nende kahe mänguga.

Kui põhjuseid nüüd kiirelt veel üle mainida, mis on sellised etteasted põhjustanud, siis tooks siin välja paar videot ja lugu, (mõni võib ka korduda) mis on andnud motivatsioonipaugu ja jõu end isegi ületada.

Common - Be
"The present is a gift and I just wanna be"

Gym Class Heroes - Shoot Down the Stars
"You can do it tiger, you a man now!"

Carmelo Anthony Jordan Commercial
"Number 15 - Carmelo Anthonyy..."

Carmelo Anthony Commercial 'Elevate Your Game'
"Why wouldn't I want the last shot, when I knew I've already made it!"

Vince Carter Nike Flight Commercial
"My old coach used to say "2 points is 2 points"
My old coach couldn't dunk!"

See viimane on nagu üsnagi tänase kohta, kuigi jah, ühegi mu vana treeneri kohta see ei käi. Nimelt, kui võtta kolm viimast peamist treenerit, siis esimene suutis pealt panna, kuid pahatihti ei lubanud mul kiires proovida, kuna ma tollal ei olnud veel nii kindel slämmija. Teine ei suutnud pealt panna, kohe kindlasti mitte, kuid talle väga meeldis, kui ikka kindlalt ja jõuga ülevalt palli sisse surud, siis ei saa keegi väga palli minema ka lüüa. Ja kolmas treener ise suudab küll dongata, vahel ütleb ka, et pane pealt ära, muidu kulbitakse pall ära ning tema läheb nagu täiesti reklaami mõttega vastuollu. Kuid siiski tabav mõttetera!

Tänane päev on olnud pöörfi lähedane. Kohe hea tunne on magama minna. Homme vaja koolis mõningad tähtsad toimetused korda saata ja siis õhtupoolik tõotab huvitav tulla.
Luban, et lähipäevil ma siia ei satu, seega mõned üksikud, kes te siin vahel ikka käite, nüüd võite julgelt paar päeva vahele jätta ja puhata. Kuid vahepealsetest tegemistest, kui midagi märkimisväärset juhtub, siis pajatan mõni päev hiljem.

Signin' out,
1!
Anthony

Gym Class Heroes - Shoot Down the Stars

1 comment:

Rootsikarol said...

nii kahju, et seda donki videol pole :S räigelt tahaks näha...