Tuesday, December 11, 2007

Võitmatu viiendat mängu järjest!

21.00, algab Saku vs Kose korvpallilahing Saku Spordikompleksi võimlas. Publikut on selle hooaja suurim arv kohale tulnud ja tõotab tulla huvitav mäng. Vastaste põhimehe Erik Lutsu peatamiseks pakkusin treenerile välja paar võimalust, mis korralikul elluviimisel peaks edu tooma. Nagu aga mängujärgselt protokollist välja võis lugeda, nagu ka mängupildist, ega väga me Erikut peatada ei suutnud - 33 punkti Kose 64'st! Mäng kulges algusest lõpuni väga tasavägiselt. Mõlemal meeskonnal oli väikesi mõõnasid ja tõuse. Kose suurim edu oli kuskil 5-6 punkti parimatel hetkedel, Saku sai mängu lõpus juba vahe üle 10 punkti mõneks ajaks. Kose peamiseks mängujooniseks oli proovida pall toimetada Eriku kätte, edasi juba oli üsna kindel, mis saama pidi. Mõnel korral tuli ka pall uuesti välja, kust aga nende kahjuks visked ei tabanud. Meie, Saku rünnakujooniseks oli Erik korvi alt välja tuua ja pall Andrus Lepa kätte sokutada. Kui kaitse topelt peale tõmbas, tuli pall ilusti välja, kas kohe vise või sööduga edasi. Tuleb ka ära mainida, et Saku tabas üsnagi hea protsendiga vabaviskeid, mis on kindlasti suureks osaks võidust.

Mängu lõppskooriks 74:64, mis oli Saku neljandaks võiduks kahe kaotuse kõrvale Harju teises liigas.
Saku mängijate punktid : Enden 17, Taavi Vilba 14, Lepp 12, Toomson 8, Roog 8, Astafjev 8, Kruup 3, Kaljuvee 2, Leis 2.
Oma esituse kohta tooks välja väga vahelduva visketabavuse - ässadest ilusate sopsude ja üsna kindlate vabaviseteni. 17 punkti, millest 2 kolmest, 1 kiirrünnaku slam ja muid peale. Lisaks slam'le kiirrünnakus teiseks highlightiks kaitses viske blokeerimine vastu lauda.

Nagu ka mängujärgselt sai Erikuga vähe muljeid vahetatud, mainis ta, et Kose miinuseks osutus tagaliin, kes ei suutnud Saku pidevat kiirrünnakute voolu peatada.
Saku miinuseks siis Eriku peatamine.

Õhtul koju jõudes kimbutas surmväsimus, lihaste kangus. Ka täna kimbutavad samad mured, lisaks muidugi ka unisus väheste unetundide tõttu. Peaks hakkama mõtlema lähiajal massažisti külastust, taastaks vähe lihaseid, oleks jälle inimese tunne.

Loodevatavsti neljapäevaks taastun lihtsalt puhates, tuleb tähtis mäng KK Välguga, vastaseks seekord TOP Trust!

Unelugu eilsest õhtust

Signing out,
1

Anthony Hamilton - Comin' From Where I'm From

No comments: