Monday, December 24, 2007

Jõulueelne nädal!

Jõulutervitused kõigile semudele ja kallikestele!
Selle aasta eelviimane, võib öelda et üks kõige raskemaid ja hullemaid on seljataha jäetud!
Oli kõike, magamatust, õnnestumisi, probleeme, pidu, sporti, kurbust, segadust, rõõmu, külmavärinaid jne.
Üritaks seekord siis tõesti teha short recap'i!

Esmaspäeval oli siis arvatavasti selle aasta viimane ametlik mäng ning seda juba kombeks saanud ajal ja kohas, 21.00 Saku supersuurhallis. Käes oli siis Kossuliiga vahegrupi esimene kohtumine BC Hausersiga. Mängisime meeskondlikult hästi, püss oli nii mõnelgi päris lahti.Mängujärgselt võib protokollist leida rea : Anthony Enden - 11punkti, 1 tabatud kolmene ning vabavisked 7/4, mis ei ole just väga hea. Mängu endaga võib rahule jäda, kuigi eduseisu üle 15punkti saades lasi kogu meeskond jala sirgu ja lasime jälle vastastel oma mängu mängida. Lõpptulemus mängul 79:65 Sakule ja alagrupist kaasa saadud 2 kaotuse kõrvale saime esimese võidu vahegrupis.

Teisipäev, Saku Gümnaasiumi jõuluball. Kaaslaseks imeilus Riin, teemaks maskiball, mis väga küll läbi ei löönud. Kuid üritus oli tore, sai isegi vahepeal kurikuulsa tantsukunn Kristjan Poooooooga väike oksjon läbi viidud...loomulikult läbi huumoriprisma vaadates toimus kogu värk!
Pilt koos ballikaaslasega tuleb hiljem...


Kolmapäev, the major õppimisõhtu/öö! Kella neljani teist ööd üleval, sedakorda aga õppimise märkides. Neljapäevaks oli vaja ettekanne valmistada majanduspoliitida õppeaines. Tehtud!
Palju muud märkimisväärset nagu polegi selle päeva kohta välja tuua.

Neljapäev, vägagi märkimisväärne! Valge gospel oli see, mis tegi päeva heaks. Väga heaks! Kontserdi ajal oli pidevalt tunne, et homme olen haige, sest külmavärinad järgnesid vahetpidamata. Juba esimesest laulust alates oli Siimuga jube jämmimise tuju. Pärast väike Hell Hunt ja kodu! Järjekordne pikk õhtu, seekord 2ni.

Reede, 10st üles ja kuni 5ni referaadi kirjutamine! Tehtud! Väikesed linnast sõidutamised Sakku, shoppamised Stockmannis, kodus valmistumine...ja peole! Grease is back! Triinu ja Liina sünnipäev oli teemaks siis....millest aga lähemalt järgmises postis, sest praegu tuleb jõulukuuske kaunistama minna!

Seniks kuulake minu jaoks selle jõuluaja põhilugu siin...



I Holler!
1

Chris Brown - This Christmas

No comments: