Tuesday, December 4, 2007

You can do it tiger, you a man now!

Eilse päeva lause loost, mis oli kogu rõõmsa päeva aluseks. Vähemalt mina usun sellesse, et muusika võib muuta sinu meeleolu kogu päevaks. Eile tundus, et see läks järjekordselt täppi. Gym Class Heroes - Shoot Down The Stars

So take a step back
And a breath in
Let it out now
Put your chin up
You can do it tiger
You a man now
And in your dream it's time to do the best you can now

We bring ourselves down
And build ourselves up in disappointment
How fragile we are
So fragile we are, we just don't show it
We'll shake up this town
And shoot down the stars for our enjoyment
So sexy we are
So Sexy we are, we just don't know that

Koolis sain suure üllatuse osaliseks - neljapäeva õhtul kella 22 paiku alustatud teadustööde aluste kodutöö, mille lõpetasin kell 4 öösel, sain ARVESTATUD! Ei olnud ilma asjata tervet ööd närvide rikkumist ja ajukeberniiti, tasub ikka vastu pidada ja minginegi variant lõpuni teha. Ja nagu näha, tulemus oli positiivsem kui ise unenägudeski loota oskasin!

Ilmselgelt jäi nädalavahetusel unetunde liiga väheks. Tagantjärgi endalegi mõtteainet, et olles täiesti alkoholivaba, miks siis ei olnud mõistust peas piisavalt palju, et kasvõi ühel päeval normaalsel ajal magama minna. Alates neljapäevast pühapäevani kõige varajasem magamaminek toimus 3.30 pühapäeva öösel vastu esmaspäeva. Sellepärast pidin tegema eile siis kerge päevauinaku, et õhtul Metuse vastu parimat mängu näidata.

21.00, Saku Gümnaasiumi võimla, Saku vs Metus, Kossuliiga alagrupiturniiri viimane mäng. Võidu korral oleme keskmises vahegrupis, kaotuse korral alumises. Esimene poolaeg kulges võrdsete heitlusena. Poolaeg sakule 46-42. Enda poolt juba viimaste aegade parim esitus. Nii kaitses kui ründes oli lihtsalt lust mängida. Võibolla selle pärast, et üle pika aja esimest korda mitte kuskilt ei torkind ega valutand miski. Teine poolaeg aga oli juba üsna kindel Saku ülekaalu demonstratsioon. Kaugvisked, läbimurded, kate-kattest mängud, kiirrünnakud ning eelkõige üsna korralik kaitse. Statistika räägib enda eest -> Saku vs Metus. Enda poolt kindlasti selle hooaja parim etteaste, mida ilustab seekordki kiirrünnaku pealtpanek, mis teeb 2st-2 Saku mängudes.

Eilsest mängust tuli kindlasti kamaluga enesekindlust tänaseks kolmandaks KK Välgu mänguks, kus seekord vastaseks Parmeko. Loodetavasti tuleb sarnane esitus, nagu eile. Pole ju veel üheski kahest Välgu mängus suutnud oma taset välja mängida.

Oh joy, at least one succesful day.
Let's hope, that today it'll be doubled up!

Seeee yaaaa!
1

Onyx - Slam

1 comment:

Rootsikarol said...

Hea, Tony (Y)!

Tore kuulda, et asi läheb paremuse poole. Eestis ühe Day Spa teeks ka, ei oleks kohe üldse mitte halb :)

Keep up the good work!