Monday, November 19, 2012

Moscow we go hard!

Õhtust! Just täpselt niisuguse enesetundega ma täna metroolt hosteli suunas jalutasin, Jay-Z järjekordselt klappidest põksumas.
Aga ma teen täna lühidalt, kuna midagi väga erilist ei olnud.
Möödunud öö väga hästi magada ei saanud, ärkasin korduvalt üles ja hommikul oli alaselg jube valus. Hakkab see olematu madrats lõpuks tunda andma. No pole hullu, ehk harjun ära.
Tööl olin täna kahe Petja ja kahe Vovaga. Huvitav kooslus. Tõlkisin jälle paar toiduvalmistusõpetust ära ja nautisin häid kokandussaadusi. Õhtu otsa katsusin saalis abis olla, kuna Vovad jäid kahekesi nö pukki ja Petjad pidasid bossiga kolmapäevase banketti suhtes nõu.
Ja ega muud väga ei olnudki, mõned korrad sain jooke valmistada ja muidu abiks olla. Mõlema kutiga rääkisin pikalt juttu. Räägiti veelkord kohviku olemusest ja kuidas teenindada jne. Taaskord tuleb tõdeda, et kõik on ülimalt abivalmid ja sõbralikud. Niimoodi on tore minna isegi nii võõras kohas tööle.
Tööpäev lõppes pärast 11, kiirel sammul metroole ja täna jalutuskäik jälle erinevat teed pidi koju.
Õhtu lõpetuseks väike söök ja NBA highlightsid eelmisest ööst. Täna isegi ei jõua enam mängu ega Inside the NBA vaadata. Uni kisub peale. 
Kossuhuvilistele soovituseks nii palju, et nagu juba lugesite, vaatasin paari päevaga Lakers vs Suns ja Rockets vs Heat mängud - tõelised maiuspalad. Järjekorras on siis möödunud neljapäevane Inside the NBA - kohustuslik huumorilaks - ja möödunud öine Knicks vs Pacers.

Aga sellega täna lõpetan. Homme juba lühem tööpäev, sest lähen Siimule vastu. Lõpuks saab igapäevaselt Eesti keelt rääkima hakata ja koos õppida-timmida.

Piish!
Toosha, out!

No comments: