Tuesday, November 27, 2012

Esimesed tagasilöögid, enesekindlus, segadus, magamatus

Need olid tänased märksõnad.
Aga kuna hetkel on veidi selline kahtlev ja kaitsev olek, pärast tänast tööpäeva isegi natukene pettunud ja segane meeleolu ning negatiivsus võib sattuda liiga domineerivaks siin jutustamises, jätan ma pikema teksti täna kirjutamata.
Homme on plaan kõrgemate ninadega vähe "koolitamise" ja "töötamise" teemal aru pidada. Ehk saab seda asja siin vähe paremini toimima. Praegu on õppimises ja arenemises kerge seisak ja seda teatud põhjustel.

Ja möödunud ööl magasin 1-1½ tundi, kuna toakaaslane norskas nagu vana traktor. Terve öö! Ja tuhat mõtet praegusest ja minevikust olid aju halvanud. Und ei toonud ka kõige rahulikumad pleilistid pleieris. Müstika!

Kuigi uni ei ole täna kimbutanud ja enesetunne on väga hea olnud, suundun varakult voodisse, proovin täna veel ühte pleilisti Dynasty esituses ja proovin homseks ilusti välja puhata.

Igale mõõnale järgneb tõus. Tõusen homme lootuses taaskord tõusu tunnistajaks olla.

Ja ehk homme-ülehomme pajatan pikemalt, milles küsimus oli.

Toosha, totally out!

4 comments:

kristiv said...

Kõrvatropid! Kui õigesti kõrva paned, magad nagu karu!

Ja sellises olukorras käib väikene segadus asja juurde, nii ainult saabki õppida.

sultan said...

kõrvatroppidega järgmine mure - kuidas hommikul äratuskella kuulda. ma ei pane seda tihtipeale puhaste kõrvadegagi, mis siis troppidega magamisest rääkida üldse :D

kristiv said...

Sul ei värise-põrise telefon äratuse ajal? Mul telefon padja all, siis selle peale ärkangi :D

sultan said...

teeb kõike seda, aga see mind ei ärata. ma olen unisena isegi padja alla ise aru saamata telefoni peitnud ja nii sisse maganud. :D